Svampeatlas app

Danmarks svampeatlas – Apps i Google Play

Hvis du er vild med svampe og bor i Danmark er denne app noget for dig. Du kan blive en del af et større fællesskab med over 1000 svampeinteresserede som …

Danmarks største svampeleksikon og fællesskab. NYT: Nu med foto-identifikation.

Atlas of Danish Fungi 4+ – App Store

22. okt. 2022 — If you are interested in mushrooms and live in Denmark, then this app is of interest to you. You can become a part of a bigger community …

Danmarks Svampeatlas

Danmarks officielle database for svampefund. Du kan indlægge, søge og diskutere fund. Du kan også få eksperthjælp til bestemmelse af svampe.

Ny gratis svampeapp: Nu kan du artsbestemme svampe med …

Ny gratis svampeapp: Nu kan du artsbestemme svampe med din mobil – Københavns Universitet

25. okt. 2019 — I appen Svampeatlas kan du hurtigt og nemt få hjælp til at artsbestemme den svamp, der står i skovbunden foran dig. Du tager simpelthen et …

Kan du kende de svampe, du finder på din vej? Statens Naturhistoriske Museum er en af hovedkræfterne bag Danmarks Svampeatlas, som nu giver mulighed for, at du kan finde ud, hvilken art svamp du står overfor. Du skal bare tage et billede af svampen.

Nu kan du artsbestemme svampe med din mobil

Nu kan du artsbestemme svampe med din mobil – Københavns Universitet

14. okt. 2019 — I appen Svampeatlas kan du hurtigt og nemt få hjælp til at artsbestemme den svamp, der står i skovbunden foran dig. … Screenshot fra app.

Statens Naturhistoriske Museum er en af hovedkræfterne bag Danmarks Svampeatlas, som nu giver mulighed for, at du kan finde ud, hvilken art svamp du står overfor. Du skal bare tage et billede af svampen

Er svampen spiselig eller giftig? Få svaret med genial app

Er svampen spiselig eller giftig? Få svaret med smart app | Komputer.dk

1. nov. 2019 — Find spiselige svampe med svampeatlas. Grøn fluesvamp anses for at være Danmarks giftigste og mest dødelige svampeart.

Med en ny app til din telefon kan du tage et billede af en svamp og straks få en præcis artsbestemmelse, så du ikke risikerer at spise en giftig svamp.

Svampeatlas – Hyldebo

App – til den, der interesserer sig for svampe: Hovedfunktioner: • Find ud af hvilke svampearter der er fundet i nærheden af dig.

De sidste par dage har jeg fået en fejl på mobil app’en …

27. jan. 2023 — De sidste par dage har jeg fået en fejl på mobil app’en -“Server Fejl Det lader til at de er et … I kan se begge arter på svampeatlas.

Nyheder fra Svampeatlas

Opdatering af svampeatlas app. › I denne uge lanceres en ny version af Svampeatlas appen (version 2), og denne gang med ganske væsentlige ændringer og …

Svampeatlas – Gyvelbugten

App – til den, der interesserer sig for svampe: Hovedfunktioner: • Find ud af hvilke svampearter der er fundet i nærheden af dig.

Keywords: svampeatlas app, svampe app dansk, svampe app android