Vestbredden kort

Vestbredden – Wikipedia, den frie encyklopædi

Et kort over Israel, Vestbredden, Samaria (Shomron), Judæa (Judea/Yehuda), Golan (Ha’Golan) og Gazastriben med angivelse af de palæstinensiske …

Vestbredden – Den Store Danske – lex.dk

Vestbredden | lex.dk – Den Store Danske

Turist på Vestbredden … Siden Seksdageskrigen har jødiske bosættere slået sig ned på Vestbredden under israelsk … De lyver, siger Benaya kort.

Vestbredden, landområde vest for Jordanfloden, der fra 1950 og indtil Seksdageskrigen i 1967 var en del af staten Jordan; 5880 km2. Den østlige grænse udgøres af Jordanfloden, der samtidig er områdets vigtigste kilde til vandforsyning. Mod nord, vest og syd støder området op til staten Israel. Op mod grænsen til Israel ligger en smal stribe frugtbar agerjord, men den største del af området er et tørt og kuperet højland med småbjerge gennemskåret af dale med græsningsområder og smålandbrug.

Kort over Israel, Vestbredden, Samaria, Judæa, Golan og …

Dansk-Israelsk Forening (DIF) – Kort over Israel, Vestbredden, Samaria, Judæa, Golan og Gazastriben.

18. maj 2021 — I 1948 flygtede palæstinenserne primært til Gaza, Vestbredden og Jordan … med kort varsel i andre FN-operationer andre steder i verden.

Et kort over Israel, Vestbredden, Samaria, Judæa, Golan og Gazastriben med angivelse af de palæstinensiske områder (PA og Hamas), der er markeret med gult og gråt (ultimo 1999). Disse områder er siden blevet væsentligt udvidet.

Turist på Vestbredden – DR

Turist på Vestbredden

24. sep. 2021 — Jordanfloden er den naturlige grænse mellem Jordan og Vestbredden, der kaldes sådan, … Kort over Vestbredden indelt i tre zoner A,B og C.

Vidste du, at Airbnb udbyder værelser i de jødiske bosættelser på Vestbredden? DR lejede sig ind hos ultra-ortodokse jøder i Esh Kodesh og beretter fra en besættelseskrig på lavblus.

Israel-Palæstina – Globalis

Israel-Palæstina

16. nov. 2022 — Når du rejser til Vestbredden, inkl. … Vestbredden, inkl. Østjerusalem … Kontrolposter kan blive lukket med meget kort varsel.

Forholdet mellem Israel og palæstinenserne bliver kaldt verdens vanskeligste konflikt. I foråret 2021 blussede konflikten igen op med voldelig uro i Jerusalem, raketangreb mod og fra Gaza-striben – og med civile ofre som konsekvens. Men hvad handler konflikten egentlig om? Hvornår startede den? Og på hvilke områder mener FN, at folkeretten bliver brudt?

Vestbredden: Den forbudte historie og en påstand om apartheid

Vestbredden: Den forbudte historie og en påstand om apartheid – Israelinfo

18. jun. 2021 — Israel vil sende vacciner med kort udløb til Vestbredden. En million doser BioNTech/Pfizer-vacciner med snarlig udløbsdato er på vej til …

Palæstina – Udenrigsministeriet

Palæstina

Bag eskaleringen i konflikten ligger den helt grundlæggende konflikt om israelske bosættelser i Østjerusalem og på Vestbredden samt blokaden af Gaza.

Israel vil sende vacciner med kort udløb til Vestbredden

En million doser BioNTech/Pfizer-vacciner med snarlig udløbsdato er på vej til palæstinenserne.

Israel-Palæstina-konflikten – Faktalink

Israel-Palæstina-konflikten | faktalink

skrevet af redaktionen d. 25/5 2021 Retten til boliger i Østjerusalem udløser voldsomme kampe I maj 2021 brød konflikten mellem israelere og palæstinensere endnu engang ud i lys lue med luftangreb og gadekampe – og konflikten er …

Keywords: vestbredden kort